Bourbon-Sos De Cremă

Bourbon-Sos De Cremă
Bourbon-crema de sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 477 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, gât rezervat și măruntaie din curcanul tău, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy, Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon, și Bourbon Gravy.

Instrucțiuni

1
Pat curcan gât și măruntaie uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați-le într-un bol mare de amestecare și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați 2 linguri de făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați 3 linguri de ulei. Când strălucește, puneți gâtul de curcan și măruntaiele în oală; rumeniți-le bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Scoateți articolele rumenite pe o farfurie mare și puneți-le deoparte.
6
Se toarnă excesul de ulei din oală și se aruncă, dar nu se curăță oala. Puneți oala în aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în oală. Când este fierbinte, adăugați ceapă, țelină și morcovi în oală cu un vârf de sare și puțin piper negru proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie si se rumenesc in jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Între timp, încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Presărați restul de 6 linguri de făină peste legume și amestecați până se încorporează bine. Gatiti inca 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați bulion fierbinte de pui în oală, amestecând constant și răzuind orice bucăți rumenite care au aderat la fund cu o lingură de lemn. Opriți focul și amestecați 1/2 cană de bourbon, frunzele de dafin și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Așezați gâtul și mănușile rezervate în oală. Porniți aragazul din nou și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional până când sosul este redus și îngroșat și nu rămâne aromă de făină crudă.Se strecoară sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță medie. Se amestecă smântâna și restul de 1/4 cană de bourbon, apoi se întoarce la aragaz la foc mediu pentru a se încălzi. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista