Bourbon Slush
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bourbon de cea mai bună calitate, crenguțe de mentă, limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bourbon Slush, Slush Ușor De Bourbon, și Lot Mare Piersic Bourbon Noroi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu cel puțin 6 ore înainte de servire, combinați ceaiul și zahărul într-un recipient de plastic sau sticlă de 1 galon și amestecați până se dizolvă.
Adăugați limonada și sucul de portocale și amestecați până se decongelează.
Adăugați gheața și apa. Se amestecă bourbonul.
Turnați amestecul în mai multe recipiente de plastic puțin adânci, acoperiți bine și puneți-le în congelator. Rupeți nămolul cu o furculiță și amestecați aproximativ 2 ore pentru a îngheța amestecul uniform. (Nămolul poate fi făcut cu 3 până la 4 zile înainte.
Transferați într-un recipient mai mare și acoperiți bine; amestecați la fiecare 6 până la 8 ore pentru a menține nămolul liber și înghețat uniform.)
Pentru a servi, dați nămolului o ultimă mărunțire cu o furculiță, apoi lingurați-o în pahare înalte sau cu tulpină și completați cu ghimbir.
Încingeți fiecare pahar cu o crenguță de mentă.