Bourbon Pecan țestoase cu Fleur De Sel
Bourbon Pecan Turtles cu Fleur de sel ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 237 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătăți de pecan, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan Turtles, Pecan Buttercrunch cu Fleur De Sel, și Broaște Țestoase Pecan Cu Caramel De Ciocolată Neagră Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul, laptele evaporat, smântâna grea și fasolea de vanilie și semințele (dacă se utilizează) într-o cratiță mare (6 până la 8 litri). Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, neacoperit și fără agitare.
În timp ce amestecul de caramel se încălzește, aranjați nucile pe foaia de copt pregătită (căptușită cu pergament): așezați 4 sau 5 nuci pecan întregi în formă de stea pentru fiecare broască țestoasă, aproximativ 20 de stele în total, lăsând cel puțin 1 inch între stele.
Odată ce amestecul de caramel a ajuns la fierbere, introduceți un termometru pentru bomboane.
Adăugați siropul ușor de porumb și amestecați ușor cu o spatulă rezistentă la căldură până când totul se amestecă bine. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des și asigurându-vă că răzuiți fundul oalei pentru a împiedica amestecul să se ardă, până când amestecul ajunge la 110°/100c, aproximativ 30 de minute.
Adăugați untul în amestecul de caramel și pescuiți fasolea de vanilie cu o lingură cu fante. Amestecând continuu, gătiți caramelul până când ajunge la 241 buc.F/116 buc. C, 15 până la 20 de minute; va avea o culoare adâncă și va avea bule lente, rulante în centru.
Se amestecă sarea, bourbonul și extractul de vanilie (dacă se utilizează), asigurându-se că se amestecă bine, astfel încât să fie distribuite uniform. Purtând mănuși de cuptor, turnați cu grijă caramelul în pâlnii de bomboane. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, amestecându-l de câteva ori, până se îngroașă puțin și are consistența fudge-ului fierbinte. (Alternativ, lingurați direct din oală după ce lăsați să se răcească aproximativ 5 minute.)
Se toarnă câteva linguri de caramel pe fiecare cluster de pecan. Lăsați-le să se instaleze până când nu mai sunt calde, aproximativ 20 de minute.
Între timp, temperați cele 2 căni de ciocolată într-un castron rezistent la căldură peste apă clocotită.
Odată ce caramelul s-a instalat, turnați niște ciocolată pregătită într-o pâlnie curată. Completați fiecare broască țestoasă cu aproximativ o lingură de ciocolată. (Alternativ, lingura direct din castron.) Vrei suficientă ciocolată, astfel încât să acopere cea mai mare parte a caramelului, dar capetele și dinții broaștelor țestoase ar trebui să fie în continuare vizibile. Atingeți ușor foaia de copt de pe blat, mai întâi un capăt și apoi celălalt, pentru a uniformiza ciocolata.
Încingeți centrul fiecărei broaște țestoase cu câțiva fulgi de floare de sel - dar asigurați-vă că o faceți înainte ca ciocolata să se instaleze complet.
Păstrați țestoasele, stratificate cu ceară sau hârtie pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase timp de până la 1 săptămână.