Bourbon Peach și Raspberry Crisp
Bourbon Peach și Raspberry Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 409 calorii. Dacă aveți la îndemână bourbon, sare kosher, piersici ușor coapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Raspberry Peach Crisp, Crisp De Piersici Și Zmeură, și Raspberry Peach Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu un suport în mijloc. Într-un vas de copt din sticlă de 9 pe 9, aruncați piersici și zmeură cu bourbon și 1/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Combinați făina, zahărul, 1 linguriță de sare, buzduganul și coaja de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până când buzduganul este rupt și nu mai este vizibil.
Adăugați nuci pecan și pulsați până când sunt rupte în bucăți mari cu câteva bucăți mici.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Pecanii ar trebui să fie bine integrați, dar cu bucăți vizibile, iar untul ar trebui să fie în aglomerări de mărimea unui bob de mazăre.
Bateți foarte ușor topping uniform pe fructe, întinzându-se pe margini cu degetele.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când crusta este rumenită, umplutura este cu bule, iar sucurile seamănă cu un sirop gros.
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește cu smântână proaspătă sau înghețată.