Bourbon Peach și Raspberry Crisp

Bourbon Peach și Raspberry Crisp
Bourbon Peach și Raspberry Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 409 calorii. Dacă aveți la îndemână bourbon, sare kosher, piersici ușor coapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Raspberry Peach Crisp, Crisp De Piersici Și Zmeură, și Raspberry Peach Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu un suport în mijloc. Într-un vas de copt din sticlă de 9 pe 9, aruncați piersici și zmeură cu bourbon și 1/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, zahărul, 1 linguriță de sare, buzduganul și coaja de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până când buzduganul este rupt și nu mai este vizibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
BuzduganBuzdugan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați nuci pecan și pulsați până când sunt rupte în bucăți mari cu câteva bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Pecanii ar trebui să fie bine integrați, dar cu bucăți vizibile, iar untul ar trebui să fie în aglomerări de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Bateți foarte ușor topping uniform pe fructe, întinzându-se pe margini cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Coaceți timp de 45 de minute sau până când crusta este rumenită, umplutura este cu bule, iar sucurile seamănă cu un sirop gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește cu smântână proaspătă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista