Bourbon Peach Cizmar

Bourbon Peach Cizmar
Bourbon piersic Cizmar ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest desert are 754 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de smântână grea, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bourbon Peach Cizmar, Bourbon Peach Cizmar, și Bourbon Peach Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Combinați piersicile, bourbonul, 1/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și scorțișoara într-un bol mare și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Cerneti faina, restul de 1/2 cana de zahar, praful de copt si sarea intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Tăiați 1 1/2 bețișoare de unt în bucăți mici; adăugați la amestecul de făină și tăiați-l cu un blender de patiserie sau cu mâinile până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă smântâna și se amestecă doar până când aluatul se reunește. Nu suprasolicitați; aluatul trebuie să fie ușor lipicios, dar ușor de gestionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
6
Topiți restul de 1/2 unt de băț într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați amestecul de piersici și gătiți ușor până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
8
Transferați amestecul într-un vas de copt de 2 litri (sau lăsați-l în tigaie). Aruncați aluatul cu linguri peste piersicile calde. (Pot exista lacune, deoarece aluatul se va umfla și se va răspândi pe măsură ce se coace.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
9
Ungeți blatul cu puțină smântână grea și presărați cu zahăr și puțină scorțișoară în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Coaceți în cuptor pe o foaie de copt (pentru a prinde orice picură) până când cizmarul este rumenit și fructul clocotește, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
11
Se servește cald cu înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Fotografii de James Baigrie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista