Bouillabaisse (supă mediteraneană de pește)

Bouillabaisse (supă mediteraneană de pește)
Bouillabaisse (supă de pește mediteraneană) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 671 calorii, 67g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $6.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpină de fenicul, ceapă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Supă De Pește Mediteraneană, și Supă de pește mediteraneană groasă pentru rețete similare.

Ingrediente

1frunze de dafin proaspete sau 1/2 frunze uscatefrunze de dafin proaspete sau 1/2 frunze uscate82 linguri butte topitpâine de țară grosieră, fiecare grosime de 1 inch, prăjită și frecată cu usturoipâine de țară grosieră, fiecare grosime de 1 inch, prăjită și frecată cu usturoi1TBCpesmet uscatpesmet uscat2cayenne uscat sau alți ardei iute roșii uscați, & nbsp însămânțațicayenne uscat sau alți ardei iute roșii uscați, & nbsp însămânțați4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.crabicrabi2gălbenușuri de ougălbenușuri de ou1tulpină de fenicul, lungă de 6 incitulpină de fenicul, lungă de 6 inci9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fripturi sau fileuri de pește cu carne fermă, cum ar fi   monkfish, halibut sau cod, tăiate în bucăți de 1, 1/2 inch  fripturi sau fileuri de pește cu carne fermă, cum ar fi   monkfish, halibut sau cod, tăiate în bucăți de 1, 1/2 inch  9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pește întreg cu carne fragedă, cum ar fi   Red snapper, ocean perch sau rockfish, curățat & nbsp și lăsat întreg dacă este mic sau tăiat în bucăți de 1 1/2 inch   sau filetat dacă este marepește întreg cu carne fragedă, cum ar fi   Red snapper, ocean perch sau rockfish, curățat & nbsp și lăsat întreg dacă este mic sau tăiat în bucăți de 1 1/2 inch   sau filetat dacă este mare1TBCpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate4cuișoare de usturoicuișoare de usturoi2praz, servire albă numai, tocat și clătit & nbsp binepraz, servire albă numai, tocat și clătit & nbsp bine4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.midii, curățate și decojitemidii, curățate și decojite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1fâșie de coajă de portocală proaspătă sau uscată, lungă de 2 inci   și lată de 1 inchfâșie de coajă de portocală proaspătă sau uscată, lungă de 2 inci   și lată de 1 inch1Bucăți de caramele Heath Barpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat5cartofi, aproximativ 1 1/2 lb. total, decojit & nbsp și tăiat în felii de 1/2 inch grosimecartofi, aproximativ 1 1/2 lb. total, decojit & nbsp și tăiat în felii de 1/2 inch grosime0Bucăți de caramele Heath Barșofran fireșofran fire1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru2roșii, decojite și tocate grosierroșii, decojite și tocate grosier8creveți și cu veneApă clocotită, după cum este necesarApă clocotită, după cum este necesar1ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În49 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista