Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă $2.4 pe portie. O porție conține 261 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, midii, calmar cu carne subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Localizați oasele care rulează vertical pe rockfish și alți pești și faceți o tăietură pe ambele părți ale oaselor și scoateți-le; folosiți-le pentru stoc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați toate fileurile de pește în bucăți de 2 până la 3 inci, păstrând diferitele soiuri de pește separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Presărați-le cu sare și aruncați-le ușor pentru a distribui sarea; pus deoparte. Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală mare de supă; adăugați prazul, feniculul, cartofii, șofranul, frunzele de dafin, cimbru, 1 lingură. sare și puțin piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine amestecul și se gătește încet la foc mediu-mic până când prazul este complet moale, dar nu se rumeneste și cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
șofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați roșiile, sucul de roșii strecurat și bulionul de pește. Gustați și adăugați mai multă sare după cum este necesar. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Stoc De Pește
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați peștele și restul de 1/4 cană de ulei de măsline în bulionul care fierbe, ridicați focul la mare și fierbeți aproximativ 10 minute. Apoi adăugați scoici și midii și gătiți încă 5 minute. În ultimul moment, adăugați calmarul și pătrunjelul. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Calmar
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Scoateți supa de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Puneți o felie de pâine prăjită cu usturoi în fundul bolurilor de servire cu margini largi și puneți supa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat