Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă $2.4 pe portie. O porție conține 261 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, midii, calmar cu carne subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Localizați oasele care rulează vertical pe rockfish și alți pești și faceți o tăietură pe ambele părți ale oaselor și scoateți-le; folosiți-le pentru stoc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2
Tăiați toate fileurile de pește în bucăți de 2 până la 3 inci, păstrând diferitele soiuri de pește separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Presărați-le cu sare și aruncați-le ușor pentru a distribui sarea; pus deoparte. Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală mare de supă; adăugați prazul, feniculul, cartofii, șofranul, frunzele de dafin, cimbru, 1 lingură. sare și puțin piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine amestecul și se gătește încet la foc mediu-mic până când prazul este complet moale, dar nu se rumeneste și cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
șofranșofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați roșiile, sucul de roșii strecurat și bulionul de pește. Gustați și adăugați mai multă sare după cum este necesar. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Stoc De PeșteStoc De Pește
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați peștele și restul de 1/4 cană de ulei de măsline în bulionul care fierbe, ridicați focul la mare și fierbeți aproximativ 10 minute. Apoi adăugați scoici și midii și gătiți încă 5 minute. În ultimul moment, adăugați calmarul și pătrunjelul. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți supa de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Puneți o felie de pâine prăjită cu usturoi în fundul bolurilor de servire cu margini largi și puneți supa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
7
Se servește cu o lingură de rouille.
1
Calorii
1
740, grăsime
2
35, Calorii Grase
1
320, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
59, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
1040, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
39, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista