Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fenicul bec, ulei de măsline, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați feniculul, ceapa și prazul și acoperiți cu un capac bine fixat. Gatiti legumele, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați roșia și usturoiul, acoperiți din nou oala și continuați să gătiți până când roșiile încep să se descompună, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pasta de roșii, cayenne, șofran, cartofi, stoc de pește și buchet garni. Se condimentează cu sare și piper și se aduce lichidul la fierbere. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fierți, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Buchet GarniBuchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Stoc De PeșteStoc De Pește
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați fructele de mare în ordinea fermității și a timpului de gătit, cu fileurile mai dense de pește care intră mai întâi în oală, urmate de crustacee și apoi creveți. Fierbeți supa, amestecând foarte puțin pentru a păstra bucățile întregi de fructe de mare, până când crustaceele s-au deschis și fileurile de pește s-au fiert, 5 până la 10 minute în total, în funcție de fructele de mare folosite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Pentru a servi, scoateți și aruncați buchetul garni. Îndepărtați cu grijă peștele și crustaceele, aranjându-le pe un platou mare de servire sau în boluri calde. Puneți bulionul și cartofii peste pește și garnisiți cu ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CrustaceeCrustacee
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Se servește cald.
1
Un buchet garni este un plus clasic la supe, tocănițe și bulionuri care nu vor fi strecurate înainte de servire. Aromatice precum țelina, boabele de piper, crenguțele de cimbru, tulpinile de pătrunjel și prazul sunt înfășurate în pânză de brânză, legate și apoi adăugate într-o oală fierbinte cu ingrediente. Întregul pachet este apoi aruncat înainte de a servi vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista