Bouillabaisse este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fenicul bec, ulei de măsline, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați feniculul, ceapa și prazul și acoperiți cu un capac bine fixat. Gatiti legumele, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați roșia și usturoiul, acoperiți din nou oala și continuați să gătiți până când roșiile încep să se descompună, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pasta de roșii, cayenne, șofran, cartofi, stoc de pește și buchet garni. Se condimentează cu sare și piper și se aduce lichidul la fierbere. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fierți, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Buchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Stoc De Pește
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fructele de mare în ordinea fermității și a timpului de gătit, cu fileurile mai dense de pește care intră mai întâi în oală, urmate de crustacee și apoi creveți. Fierbeți supa, amestecând foarte puțin pentru a păstra bucățile întregi de fructe de mare, până când crustaceele s-au deschis și fileurile de pește s-au fiert, 5 până la 10 minute în total, în funcție de fructele de mare folosite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pentru a servi, scoateți și aruncați buchetul garni. Îndepărtați cu grijă peștele și crustaceele, aranjându-le pe un platou mare de servire sau în boluri calde. Puneți bulionul și cartofii peste pește și garnisiți cu ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crustacee
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Polonic
7
Se servește cald.
1
Un buchet garni este un plus clasic la supe, tocănițe și bulionuri care nu vor fi strecurate înainte de servire. Aromatice precum țelina, boabele de piper, crenguțele de cimbru, tulpinile de pătrunjel și prazul sunt înfășurate în pânză de brânză, legate și apoi adăugate într-o oală fierbinte cu ingrediente. Întregul pachet este apoi aruncat înainte de a servi vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura