Boudin umplute dezosată pui prăjit este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 631 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Un amestec de piper cayenne, okran sufocat și roșii, condimente cajun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boudin-piept de curcan umplut, Boudin-prepeliță umplută cu sos de afine-Bourbon, și Boudin Blanc-sâni de curcan umpluți cu Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pornind de la coloana vertebrală îndepărtați toate oasele, cu excepția vârfurilor aripilor. Oase de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați aproximativ 2 până la 3 linguri de ulei de măsline. Odată încălzite, adăugați legumele și sotati până când ceapa este translucidă. Apoi adăugați oasele de pui și acoperiți cu apă cu aproximativ 1 până la 2 inci. Aduceți amestecul la fierbere. Odată la fierbere, reduceți căldura și continuați să fierbeți timp de aproximativ 3 până la 4 ore, îndepărtând blatul după cum este necesar. Apoi, scoateți cratița de pe foc și strecurați. Fie lăsați stocul să se răcească și să se răcească, fie păstrați-l cald până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Stuff amestec boudin în pui și coase din nou împreună pentru a reforma forma de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați ceapa tocată în tigaia de scurgere de jos a unei tigaie de prăjire de 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați puiul, cu pieptul în sus, în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți o bucată mică de unt sub piele pe fiecare piept de pui. Condimentează bine puiul cu condimente Cajun și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi Proaspete
5
Se introduce în cuptor acoperit la 375 grade F timp de aproximativ 45 de minute, apoi se descoperă și se gătește încă 15 până la 30 de minute. Deglazați tigaia cu vin alb sau stoc de pui și reduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
6
Se toarnă în bulionul de pui strecurat. Într-un castron mic combinați 1 lingură de amidon de porumb cu 3 linguri de apă rece și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți suspensia de amidon de porumb în amestecul de stoc și aduceți la fierbere, lăsând sosul să se îngroașe. Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multă suspensie de amidon de porumb. Dacă este prea gros, adăugați mai multă apă. După ce puiul s-a odihnit, acoperiți cu sosul și serviți cu o parte de okra sufocată, roșii și boabe de unt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Spaghete Multicereale Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate