Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sânii de curcan umpluți cu Boudin Blanc cu Castane. Această rețetă servește 8. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 560 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare kosher, castane prăjite dintr-un borcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de curcan umplut cu Boudin, Boudin Blanc cu praz și sos de muștar, și Sânii De Curcan Umpluți Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Aduceți sare, zahăr și 2 litri de apă la fiert într-o oală mare, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să se răcească, apoi adăugați vin, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Puneți curcanul și saramura într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați punga și răciți 1012 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
1
Înmuiați pesmetul în smântână într-un castron mic 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, aduceți bulion, castane, coniac, frunze de dafin și un vârf de sare la foc mic într-o cratiță mică. Gatiti pana cand castanele sunt foarte moi, dar nu se destrama si lichidul se reduce la jumatate, 1215 minute. Aruncați frunzele de dafin; răciți în timp ce pregătiți condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Castane
Coniac
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Prăjiți semințele de muștar, coriandrul, ienibaharul și cuișorul într-o tigaie mică la foc mediu până când semințele parfumate și de muștar încep să apară, aproximativ 4 minute; lasa sa se raceasca. Se macină fin condimentele prăjite și boabele de piper în moara de condimente sau cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Creveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați carnea de porc, cimbru, Buzdugan, nucșoară, amestecul de condimente, amestecul de pesmet și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Tăiați grosolan castanele și adăugați la amestecul de porc, împreună cu lichidul de gătit răcit. Se amestecă amestecul de porc pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Castane
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Buzdugan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți înainte: Boudin blanc poate fi făcut cu 2 zile înainte. Înfășurați bine și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.lucrând 1 la un moment dat, așezați pieptul de curcan pe scândură, cu pielea în sus. Ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați sânul, oprindu-vă aproximativ 1/2" înainte de a trece până la capăt. Deschideți sânul ca o carte și Movilă boudin blanc în jos, lăsând o margine de 1". Îndoiți jumătatea inferioară a sânului peste umplutură, apoi pliați jumătatea superioară, astfel încât să se suprapună ușor. Legați la intervale de 1 " cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sfoară De Măcelar
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sânii de curcan pe un set de rafturi în interiorul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați 1 cană de apă și prăjiți până când pielea devine maro aurie și un termometru instant introdus în centrul umpluturii înregistrează 63° (carnea de sân ar trebui să înregistreze160), 11 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
5
Între timp, încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați castane și crenguțe de cimbru și gătiți, amestecând des, până când castanele sunt moi, 57 de minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Castane
7
Serviți curcanul cu castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Faceți înainte: sânii pot fi umpluți cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.