Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Boston Cream Pie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 364 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un separator de ouă peste un castron mic. Deschideți 1 ou peste separatorul de ouă pentru a separa gălbenușul de alb; apoi separați celălalt ou. (Salvați albii pentru o altă rețetă.) Într-un castron mic, așezați gălbenușurile. Bateți gălbenușurile de ou cu o furculiță sau un tel de sârmă până se amestecă. Se amestecă 1 1/2 căni de lapte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/3 cană zahăr granulat, amidonul de porumb și 1/8 linguriță sare până se amestecă. Se amestecă treptat amestecul de ouă în amestecul de zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie. Apăsați folie de plastic pe suprafața umpluturii pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este setat, dar nu mai mult de 24 de ore. În timp ce umplutura Se răcește, continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Amidon De Porumb
Vanilie
Sare
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie Cu Sos
3
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați doar partea de jos a unei tigaie rotunde de 9 inci cu spray-ul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
4
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și partea inferioară a bolului cu o spatulă de cauciuc. Bateți la viteză mare 3 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui bolul.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaie; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul din castron, întindeți aluatul uniform în tigaie și neteziți partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
6
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de răcire 20 de minute, apoi se scoate pe suportul de răcire pentru a termina răcirea complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 3 linguri de unt și ciocolata la foc mic, amestecând ocazional. Între timp, într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană, puneți la microunde apa descoperită la 15 până la 30 de secunde sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
8
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și 3/4 linguriță de vanilie. Se amestecă 3 linguri de apă fierbinte. Se amestecă apă suplimentară, câte 1 linguriță, până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
Apă
9
Pentru a împărți tortul orizontal în jumătate, marcați punctele de mijloc în jurul părții tortului cu scobitori. Folosind scobitori ca ghid, tăiați tortul cu un cuțit lung și ascuțit, folosind o mișcare înainte și înapoi. Pe o farfurie de servire, așezați stratul inferior cu partea tăiată în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuțit
10
Întindeți umplutura peste stratul inferior. Se acoperă cu vârful tortului, se taie cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți glazura deasupra tortului, folosind o spatulă metalică sau spatele unei linguri, lăsând niște glazură să stropească pe partea tortului. La frigider neacoperit până la servire. Păstrați orice tort rămas acoperit la frigider.