Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Boston Cream Pie. Această rețetă face 12 porții cu 435 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 207 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, pudră naturală de cacao, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Ușor Cu Cremă Boston, Rola De Tort Cu Cremă Boston, și Tort De Înger Cu Cremă Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți mai întâi umplutura: aduceți laptele, 1 lingură de zahăr și vanilie la foc mic într-o cratiță mare și grea; se amestecă pentru a dizolva zahărul. Între timp, amestecați împreună 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-un bol mic de amestecare; pus deoparte.Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare cu un mixer electric la viteză medie până la pufos și colorat cu lămâie, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte în amestecul de ouă, apoi adăugați amestecul de ouă înapoi în laptele din cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Când amestecul începe să fiarbă, continuați să fierbeți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc și se adaugă untul și romul la temperatura camerei (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miere De Citrice
4
Se toarnă într-un castron și se acoperă cu o bucată de folie de plastic sau pergament pentru a preveni formarea unei piele.Se răcește până când prăjiturile sunt coapte și răcite complet.Faceți prăjituri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați 2 tigăi de tort de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină și tapetați cu rondele de hârtie pergament.Acum veți face aluatul de tort de aur și ciocolată. Pentru a începe, Cerneți împreună ingredientele uscate pentru tortul auriu și ingredientele uscate pentru tortul de ciocolată și puneți-le în boluri separate.Faceți mai întâi aluatul auriu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, 8 minute. Îndoiți ușor amestecul de făină cernută (pentru tortul auriu, desigur) în ouă în două adaosuri, asigurându-vă că se amestecă bine. Se amestecă laptele, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Se toarnă aluatul într-una din tigăile de tort pregătite și se dă la cuptor pentru a se coace timp de 25 de minute.Între timp, faceți aluatul de ciocolată. Ștergeți vasul curat și bateți ouăle și zahărul timp de 8 minute. Împingeți ușor amestecul de făină cernută în ouă în două adăugiri. Îndoiți cafeaua, uleiul și vanilia până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă aluatul în cealaltă tigaie și se coace tortul de ciocolată timp de 15 până la 18 minute sau până când revine la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Transferați prăjiturile într-un raft; gatiti 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi, apoi inversați prăjiturile pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți pergamentul și inversați din nou pe raft, astfel încât prăjiturile să fie cu partea dreaptă în sus. Rece completely.To asamblați, împărțiți tortul auriu în două straturi și așezați jumătatea inferioară tăiată în sus pe un platou de tort. Acoperiți cu jumătate din umplutura rece (aproximativ 1 1/4 căni) întinzându-l uniform pe marginile tortului. Așezați cu grijă stratul de ciocolată deasupra și întindeți cu umplutura rămasă. Acoperiți cu al doilea strat auriu, tăiați partea în jos; apăsați ușor pentru a stabiliza straturile. Se răcește tortul timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.Pentru glazură, puneți ciocolata tocată mărunt într-un castron mic. Se fierbe smântâna și siropul de porumb, se toarnă peste ciocolată și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan Preparat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Lăsați-l să se răcească aproximativ 10-20 de minute sau până când este suficient de subțire pentru a turna, dar nu atât de subțire încât să curgă peste tot când îl turnați.