Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Boston Cream Pie. Această rețetă face 12 porții cu 435 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 207 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, pudră naturală de cacao, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Ușor Cu Cremă Boston, Rola De Tort Cu Cremă Boston, și Tort De Înger Cu Cremă Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți mai întâi umplutura: aduceți laptele, 1 lingură de zahăr și vanilie la foc mic într-o cratiță mare și grea; se amestecă pentru a dizolva zahărul. Între timp, amestecați împreună 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-un bol mic de amestecare; pus deoparte.Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare cu un mixer electric la viteză medie până la pufos și colorat cu lămâie, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte în amestecul de ouă, apoi adăugați amestecul de ouă înapoi în laptele din cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Când amestecul începe să fiarbă, continuați să fierbeți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc și se adaugă untul și romul la temperatura camerei (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Miere De Citrice
4
Se toarnă într-un castron și se acoperă cu o bucată de folie de plastic sau pergament pentru a preveni formarea unei piele.Se răcește până când prăjiturile sunt coapte și răcite complet.Faceți prăjituri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați 2 tigăi de tort de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină și tapetați cu rondele de hârtie pergament.Acum veți face aluatul de tort de aur și ciocolată. Pentru a începe, Cerneți împreună ingredientele uscate pentru tortul auriu și ingredientele uscate pentru tortul de ciocolată și puneți-le în boluri separate.Faceți mai întâi aluatul auriu. Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, 8 minute. Îndoiți ușor amestecul de făină cernută (pentru tortul auriu, desigur) în ouă în două adaosuri, asigurându-vă că se amestecă bine. Se amestecă laptele, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă aluatul într-una din tigăile de tort pregătite și se dă la cuptor pentru a se coace timp de 25 de minute.Între timp, faceți aluatul de ciocolată. Ștergeți vasul curat și bateți ouăle și zahărul timp de 8 minute. Împingeți ușor amestecul de făină cernută în ouă în două adăugiri. Îndoiți cafeaua, uleiul și vanilia până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă aluatul în cealaltă tigaie și se coace tortul de ciocolată timp de 15 până la 18 minute sau până când revine la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Transferați prăjiturile într-un raft; gatiti 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi, apoi inversați prăjiturile pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți pergamentul și inversați din nou pe raft, astfel încât prăjiturile să fie cu partea dreaptă în sus. Rece completely.To asamblați, împărțiți tortul auriu în două straturi și așezați jumătatea inferioară tăiată în sus pe un platou de tort. Acoperiți cu jumătate din umplutura rece (aproximativ 1 1/4 căni) întinzându-l uniform pe marginile tortului. Așezați cu grijă stratul de ciocolată deasupra și întindeți cu umplutura rămasă. Acoperiți cu al doilea strat auriu, tăiați partea în jos; apăsați ușor pentru a stabiliza straturile. Se răcește tortul timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.Pentru glazură, puneți ciocolata tocată mărunt într-un castron mic. Se fierbe smântâna și siropul de porumb, se toarnă peste ciocolată și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați-l să se răcească aproximativ 10-20 de minute sau până când este suficient de subțire pentru a turna, dar nu atât de subțire încât să curgă peste tot când îl turnați.