Borș De Sfeclă Prăjită

Borș De Sfeclă Prăjită
Borșul de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 239 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați miere, mărul Granny smith, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Borș De Sfeclă Prăjită Borș, Cina in seara asta: sfeclă prăjită și borș de cartofi, și Borș De Sfeclă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați sfecla și puneți-le pe o bucată mare de folie de aluminiu; condimentați cu sare și piper, adăugați 3 crenguțe de cimbru și stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră. Pune deoparte. Când sfecla este suficient de rece pentru a o manipula, dar încă caldă, alunecați-le pielea și tocați-le în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-o oală mare cu fund greu la foc mediu, adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline. Puneți ceapa, morcovii, usturoiul și restul de 3 crenguțe de cimbru și gătiți până se înmoaie și abia începe să se coloreze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Scoateți crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
7
Puneți sfecla tocată într-un blender și adăugați legumele fierte și cea mai mare parte a stocului. Amestecați până se omogenizează, adăugați mai mult stoc dacă piureul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați oțetul și mierea; condimentează cu sare și piper. Amestecați din nou pentru a încorpora arome. Borșul poate fi servit cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BorșBorș
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
9
Pentru a face garnitura, gratuiți mărul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie și amestecați în mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
10
Se servește în boluri, garnisite cu o păpușă mare de smântână și acoperite cu amestecul de mere și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista