Borș

Borș
Reteta Borș ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 45 minute. Această supă are 172 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sfeclă, iaurt cu lapte integral, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Borș II, Borș, și Borș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toaca ceapa, si saut in 1 lingura ulei de masline pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
2
Adăugați sfeclă, bulion și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când sfecla este fragedă. Amestec pur într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți 1/2 cană de supă fierbinte în 1 cană de iaurt și amestecați amestecul de iaurt în supă, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista