Borș
Reteta Borș ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 45 minute. Această supă are 172 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sfeclă, iaurt cu lapte integral, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Borș II, Borș, și Borș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toaca ceapa, si saut in 1 lingura ulei de masline pana devine auriu.
Adăugați sfeclă, bulion și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când sfecla este fragedă. Amestec pur într-un blender până se omogenizează.
Bateți 1/2 cană de supă fierbinte în 1 cană de iaurt și amestecați amestecul de iaurt în supă, până se omogenizează bine.