Borlotti Minestrone

Borlotti Minestrone
Borlotti Minestrone este un fără gluten felul principal. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de căței de usturoi, conserve de roșii, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Hummus De Fasole Și Dovlecei Borlotti, Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, și Aluniță De Fasole Borlotti Cu Dovlecei De Iarnă Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă la 3 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 1/2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgere.
5
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați dovlecei; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Adăugați kale; saut 2 minute sau până când varza se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
10
Adăugați 3 căni de apă, pastă de roșii, bulion și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Adăugați fasole; se fierbe, neacoperit, 30 de minute. Se amestecă sare și piper; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista