Bon Appetit ' s Braciole

Bon Appetit ' s Braciole
Braciole Bon Appetit lui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 174 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino romano, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 46 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele Bon Appetit, Bon Apetit Margarita De Afine, și S ' mores prajiturele – poftă bună RSVP.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de porc cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch (1/3 cm). Puneți carnea de vită la aceeași grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați carnea pe o suprafață de lucru cu partea scurtă orientată spre dvs. și acoperiți-le cu straturi de salam, ouă, pătrunjel, usturoi tocat și brânză Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Rotiți carnea pentru a forma rulouri scurte, grase, cu multă umplutură; asigurați-le cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Rotiți-le bine pentru a preveni scăparea umpluturii. Refrigerați până când sosul de paste se fierbe și sunteți gata să rumeniți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Pan-prăjiți rulourile pe fiecare parte până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Gătiți braciolul în loturi dacă nu se potrivesc toate în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Aduceți sosul de spaghete la foc mic la foc mic și gătiți braciole în sos până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista