Bon Appetit ' s Braciole
Braciole Bon Appetit lui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 174 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino romano, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 46 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele Bon Appetit, Bon Apetit Margarita De Afine, și S ' mores prajiturele – poftă bună RSVP.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de porc cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch (1/3 cm). Puneți carnea de vită la aceeași grosime.
Așezați carnea pe o suprafață de lucru cu partea scurtă orientată spre dvs. și acoperiți-le cu straturi de salam, ouă, pătrunjel, usturoi tocat și brânză Pecorino Romano.
Rotiți carnea pentru a forma rulouri scurte, grase, cu multă umplutură; asigurați-le cu sfoară.
Rotiți-le bine pentru a preveni scăparea umpluturii. Refrigerați până când sosul de paste se fierbe și sunteți gata să rumeniți carnea.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Pan-prăjiți rulourile pe fiecare parte până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Gătiți braciolul în loturi dacă nu se potrivesc toate în tigaie.)
Aduceți sosul de spaghete la foc mic la foc mic și gătiți braciole în sos până se înmoaie, aproximativ 2 ore.