Bomboane-Topped Brownie Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownie Torte cu bomboane. Această rețetă face 10 porții cu 361 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 260 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți apă, glazură bogată și cremoasă de ciocolată, bomboane de cupă cu unt de arahide acoperite cu ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Candy Bar Bezea Torte, Tortă de înghețată de tei acoperită cu Sorbete de fructe de pădure, și Brownie Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Liniați tigaia pătrată de 8 inci sau 9 inci cu folie, astfel încât folia se extinde cu aproximativ 2 inci peste părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit. Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind o tigaie căptușită cu folie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Scoateți brownie-ul din tigaie ridicând folia; îndepărtați folia.
Tăiați brownie în jumătate; așezați 1 jumătate pe farfuria de servire.
Puneți glazura în vasul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare aproximativ 15 secunde. Se amestecă glazura până se omogenizează.
Se toarnă jumătate de glazură peste jumătate de brownie pe farfurie.
Așezați cealaltă jumătate de brownie deasupra; se toarnă deasupra glazura rămasă.
Se presară cu bomboane. Dați la frigider 30 de minute pentru a seta. Depozitați ușor acoperit.