Bomboane Tari Răsuciri De Mentă

Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Răsucirile de mentă cu bomboane tari ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Un amestec de Apă, Colorant alimentar, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare includ Bomboane Tari De Mentă, Răsuciri De Mentă, și Pupici Bomboane Răsturnări De Situație.
Instrucțiuni
Coat doi 9-in. Tigăi pătrate cu spray de gătit; pus deoparte. (Nu folosiți unt sau folie pentru a pregăti Tigăi.)
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați apa și oțetul.
Adăugați zahăr. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este dizolvat si amestecul ajunge la fierbere, aproximativ 8 minute. (Dacă sunt prezente cristale de zahăr, acoperiți cratița timp de 1-1/2 până la 2 minute pentru a permite aburului să spele cristalele.) Gatiti, fara a agita, pana cand un termometru cu bomboane citeste 300 circulari (etapa hard-crack), aproximativ 26 de minute.
Combinați extractul de mentă și colorantul alimentar.
Scoateți siropul de pe foc; se amestecă amestecul de mentă până se omogenizează bine (amestecul va bule ușor). Se toarnă imediat și cu grijă în tigăi pregătite (nu răzuiți cratița sau înclinați tigăile pentru a răspândi uniform amestecul). Se răcește timp de 1-1 / 2 până la 2 minute.
Folosind un cuțit ascuțit, scor bomboane în 1/2-in.- la 3/4-in.- bucăți largi, aproximativ 3-in. lung.
Așezați ambele Tigăi într-un cuptor cald(150 cm.sau cea mai scăzută temperatură a cuptorului) timp de aproximativ 5 minute sau până când bomboanele sunt suficient de calde pentru a fi tăiate, dar suficient de reci pentru a fi manipulate.
Folosind o foarfecă de bucătărie grea, tăiați de-a lungul liniilor marcate, câte o bucată pe rând. Înfășurați imediat fiecare bucată în jurul mânerului unei linguri de lemn; scoateți bomboanele și așezați-le pe hârtie cerată pentru a se întări. Continuați tăierea și ambalarea până când amestecul în tigaie începe să se întărească. Puneți tigaia în cuptor timp de cel puțin 5 minute.
Între timp, scoateți a doua tigaie din cuptor.
Tăiați și înfășurați ca înainte până când amestecul începe să se întărească. Reveniți la cuptor și repetați cu prima tigaie. Repetați până când tot amestecul este tăiat și format în răsuciri.