Bomboane Dulci De Caise

Bomboane Dulci De Caise
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, bomboane dulci cu caise ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 64 de servire. O porție conține 41 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de unt, extract de vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Bomboane dulci și sărate, Cupe cu bomboane dulci și sărate și Porumb dulce și înfricoșător.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de marshmallow, untul, vanilia, sarea și coaja de portocală; bate pana se omogenizeaza bine. Adaugă treptat 2 căni de zahăr de cofetă; bate pana se omogenizeaza (amestecul va fi tare). Cu mâna, frământați caisele, nucile pecan și suficient zahăr de cofetarie rămas pentru a face un amestec foarte tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Gumă VerdeGumă Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Locatelli PecorinoLocatelli Pecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Verde Tocata, Numai Blat VerdeCeapa Verde Tocata, Numai Blat Verde
2
Apăsați într-un 8-in uns. tigaie pătrată. Se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Roșii Cherry Galbene, Tăiate La Jumătate2/3 Cană Roșii Cherry Galbene, Tăiate La Jumătate
3
Tăiați în 1 inch. pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În20 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista