Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, bomboane dulci cu caise ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 64 de servire. O porție conține 41 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de unt, extract de vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Bomboane dulci și sărate, Cupe cu bomboane dulci și sărate și Porumb dulce și înfricoșător.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați crema de marshmallow, untul, vanilia, sarea și coaja de portocală; bate pana se omogenizeaza bine. Adaugă treptat 2 căni de zahăr de cofetă; bate pana se omogenizeaza (amestecul va fi tare). Cu mâna, frământați caisele, nucile pecan și suficient zahăr de cofetarie rămas pentru a face un amestec foarte tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Coaja De Portocala
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Gumă Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Locatelli Pecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Verde Tocata, Numai Blat Verde
2
Apăsați într-un 8-in uns. tigaie pătrată. Se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.