Bomboane De Trestie De Zahăr Cu Dungi Cookie-Uri
Candy Cane dungi cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână glazură de unt, unt, colorant alimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Bomboane De Trestie Cookie-Uri, și Bomboane De Trestie Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți (sau tapetați cu hârtie pergament) fundul a trei tigăi de copt potrivite de 13 x 9 inci. Așezați-vă în lateral. (Notă: dacă nu aveți trei Tigăi, puteți reutiliza una de trei ori).
Așezați pasta de migdale într-un castron mare; rupeți cu o furculiță. Crema cu unt, zahăr și gălbenușuri de ou până la lumină, pufos și neted. Se amestecă făina. Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți în aluat, amestecând până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în trei părți uniforme.
Întindeți aluatul în tigăile pregătite.
Se coace la 350 cm.F timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis.
Inversați pe rafturi de sârmă; scoateți hârtia pergament, dacă ați folosit-o.
Așezați un alt suport de sârmă deasupra și întoarceți-l. Se răcește complet.
Așezați unul dintre straturi deasupra unei bucăți mari de folie de plastic.
Se întinde uniform cu glazură. Se acoperă cu al doilea strat și se întinde cu mai multă glazură.
Puneți a treia bucată deasupra (nu înghețați partea superioară), formând un teanc de tort cu 3 straturi. Aduceți folie de plastic peste straturi. Glisați pe o foaie de copt și așezați o tăietură sau o tigaie grea și plată deasupra pentru a comprima straturile. Se dă la frigider cel puțin o oră sau atât timp cât peste noapte.
Mai târziu sau a doua zi, topiți ciocolata într-un cazan dublu.
Se întinde pe stratul superior; se lasă să se întărească. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile.
Tăiați în benzi de 1/2 inch pe lățime; apoi tăiați fiecare bandă în 4-5 bucăți. A se păstra în recipiente etanșe.