Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu Pecan de porumb cu bomboane. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână ouă, crustă de plăcintă necoapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Bomboane De Pecan De Sud, și Ciorchini De Bomboane Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Dacă nu ați făcut-o deja, așezați crusta de plăcintă într-o farfurie de plăcintă. Puneți-l în frigider până când sunteți gata să-l umpleți.
Dacă ați glazurat partea ingredientelor care a cerut prăjirea pecanelor, continuați și prăjiți-le în timp ce cuptorul se preîncălzește. Împrăștiați-le pe o foaie de copt și introduceți-le în cuptor. Odată parfumate, îndepărtați-le. Nu ar trebui să dureze mai mult de 8 minute în cuptorul de preîncălzire.
Puneți siropul de porumb și zahărul brun într-o cratiță grea la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc și se adaugă untul și vanilia.
Lăsați amestecul să se răcească, apoi adăugați ouăle și bateți până se omogenizează (nu adăugați ouăle în timp ce amestecul este încă foarte fierbinte, altfel veți avea omletă!).
Scoateți crusta de plăcintă din frigider. Acum, aranjați pecanele (care ar trebui să fie prăjite, dar răcite până acum) de-a lungul fundului crustei.
Adăugați porumbul de bomboane. Am bătut ușor amestecul cu mâna, pentru a mă asigura că a fost amestecat frumos și uniform.
Turnați suspensia de zahăr fierbinte deasupra, ușor, pentru a nu vă supăra bomboanele și nucile proporționate delicat. Unii se vor ridica ca magia în vârf. E un lucru bun.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 40 până la 45 de minute, sau până când umplutura este setată și marginile crustei se rumenesc. Încă se va clătina în mijloc doar puțin când îl scoateți, dar părțile exterioare ar trebui să fie ferme. Partea centrală se va seta în continuare odată scoasă de pe foc.
Așezați încă câteva porumb bomboane pe partea de sus a plăcintei imediat după ce ați scos-o din cuptor. Acest lucru îi va ajuta pe oameni să știe că are porumb bomboane în interior, deoarece bomboanele s-au topit și s-ar putea să nu fie recunoscute. Fii blând când le așezi deasupra, astfel încât să nu te rănești sau să rănești plăcinta.
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de aproximativ 20 de minute. Îmi place să-l transfer apoi la frigider timp de aproximativ o oră, astfel încât să se poată seta complet.
Se servește la temperatura camerei sau se încălzește ușor și se servește cu înghețată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.