Bomboane De Porumb Halloween Tort Pops
Candy Porumb Halloween tort Pops ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Candy melts, Betty cake mix, candy melts și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort de porumb cu bomboane de Halloween într-un borcan cu etichetă gratuită, Bomboane De Porumb Crunch Halloween Mix, și Cocktail De Porumb Cu Bomboane De Halloween.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Mișto. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine.
Rulați în bile de 1 inch; formați fiecare bilă în triunghi, apăsând laturile plate pentru a arăta ca porumbul de bomboane.
Așezați pe foaia cookie. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
În bolul cu microunde, bomboanele galbene cu microunde se topesc și 2 linguri de scurtare neacoperite pe mediu (50%) 1 minut, apoi la intervale de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Repetați cu topituri de bomboane portocalii și topituri de bomboane albe, folosind 1 lingură de scurtare pentru fiecare. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane galbene topite și introduceți bățul în baza a 1 triunghi de tort nu mai mult de jumătate. Repet. Reveniți la foaia cookie. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider câteva la un moment dat. Înmuiați triunghiurile tortului în bomboane galbene topite; atingeți excesul. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat. Înmuiați două treimi din fiecare triunghi de tort în bomboane portocalii topite; lăsați să stea până se fixează. Scufundați vârfurile în bomboane albe topite; lăsați să stea până se fixează.