Bomboane De Porumb Cu Susul În Jos Tort

Bomboane De Porumb Cu Susul În Jos Tort
Bomboane de porumb cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 432 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Halloween. Un amestec de făină universală, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Porumb Cu Tigaie Cu Susul În Jos De La 'Sweet & Vicious, Tort se amestecă cookie-uri cu bomboane de porumb M & Ms, și Tort De Ciocolată Cu Porumb Cu Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați untul într-o tigaie pătrată de 9 inci și puneți-l în cuptor până se topește (este bine să faceți acest lucru pe măsură ce cuptorul se preîncălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți tigaia din cuptor și înclinați ușor, astfel încât untul să acopere întregul fund al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați zahăr brun uniform peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Presărați bomboane de porumb uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
6
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul granulat la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ouăle, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele, în 2 până la 3 adaosuri, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale vasului cu fiecare adăugare. Bateți la viteză mică până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Turnați aluatul în tigaie, având grijă să nu dislocați porumbul de bomboane plantat cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Setați o tavă pentru prăjituri sub tort în cuptor, în cazul în care bomboanele fac bule sau picură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese în mare parte curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Așezați imediat o farfurie de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; într-o mișcare rapidă și sigură, întoarceți farfuria și tigaia, astfel încât tortul să fie acum pe farfurie. Lăsați tigaia la loc câteva minute, astfel încât amestecul lipicios să poată picura peste tort. După ce picurarea este terminată, ridicați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Serviți încă ușor cald. A se păstra, acoperit slab, la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista