Bomboane De Porumb Cu Susul În Jos Tort
Bomboane de porumb cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 432 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Halloween. Un amestec de făină universală, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Porumb Cu Tigaie Cu Susul În Jos De La 'Sweet & Vicious, Tort se amestecă cookie-uri cu bomboane de porumb M & Ms, și Tort De Ciocolată Cu Porumb Cu Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați untul într-o tigaie pătrată de 9 inci și puneți-l în cuptor până se topește (este bine să faceți acest lucru pe măsură ce cuptorul se preîncălzește).
Scoateți tigaia din cuptor și înclinați ușor, astfel încât untul să acopere întregul fund al tigaiei.
Presărați zahăr brun uniform peste unt.
Presărați bomboane de porumb uniform deasupra.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul granulat la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați ouăle, amestecând până se încorporează.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele, în 2 până la 3 adaosuri, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale vasului cu fiecare adăugare. Bateți la viteză mică până când este complet încorporat.
Turnați aluatul în tigaie, având grijă să nu dislocați porumbul de bomboane plantat cu grijă.
Setați o tavă pentru prăjituri sub tort în cuptor, în cazul în care bomboanele fac bule sau picură.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese în mare parte curată, 45 până la 50 de minute.
Așezați imediat o farfurie de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; într-o mișcare rapidă și sigură, întoarceți farfuria și tigaia, astfel încât tortul să fie acum pe farfurie. Lăsați tigaia la loc câteva minute, astfel încât amestecul lipicios să poată picura peste tort. După ce picurarea este terminată, ridicați tigaia.
Serviți încă ușor cald. A se păstra, acoperit slab, la temperatura camerei.