Bomboane cu nuci de caramel
Caramel Nut Candy durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 188 de calorii . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați unt, caramele, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri cu trestie de bomboane de Crăciun divin , Bezele de ciocolată cu trestie de bomboane și Înghețată de ciocolată cu trestie de bomboane .
Instrucțiuni
Pune caramelele, untul și smântâna într-un 2-qt. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Pune la microunde, neacoperit, la foc mediu timp de 1 minut; se amestecă. Puneți la microunde încă 1-2 minute, amestecând în fiecare minut, până se omogenizează. Se amestecă zahărul până se omogenizează.
Adăugați arahide. Încorporați ușor marshmallows.
Presărați nucă de cocos într-un recipient de 10 inchi. x 5 inchi. desfășurați pe două foi de hârtie cerată; puneți amestecul de caramel în centrul de nucă de cocos. Folosind hârtie cerată, ungeți caramelul cu nucă de cocos și rulați în două de 10 inchi. busteni. Aruncați hârtia cerată. Înfășurați buștenii în folie de plastic și lăsați-l la rece timp de 4 ore.
Îndepărtați folie de plastic.
Tăiați buștenii în 1/2 inch. felii. A se păstra în recipient ermetic la frigider.