Bomboane Cu Miere-Butterscotch
Bomboane de miere-Butterscotch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 30 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 117 și costă 4 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr granulat, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Tari Butterscotch, Arahide prăjite cu miere moale și masticabilă și fursecuri cu cipuri Butterscotch, și Unt de arahide cu ciocolată albă prăjită cu miere (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi cu fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci. Tapetați vasul cu pergamentul, astfel încât să fie neted și plat. Înveliți pergamentul și părțile laterale ale vasului de copt cu un strat subțire de spray de gătit sau unt; pus deoparte.
Așezați zaharurile, apa și siropul de porumb într-o cratiță mare la foc mediu și amestecați până când zaharurile se topesc, aproximativ 10 minute. Atașați un termometru pentru bomboane în cratiță și gătiți amestecul, fără a amesteca, până când ajunge la 270 km f, aproximativ 20 până la 25 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Adăugați untul măsurat, mierea și sarea și gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă de silicon, până când amestecul ajunge la 300 km f, aproximativ 10 până la 12 minute. (Amestecul se va lumina în culoare și va deveni spumos.)
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați vanilia (se poate pulveriza ușor).
Se toarnă amestecul în vasul pregătit într-un strat uniform și se lasă să se răcească până se fixează ușor, aproximativ 15 minute.Întoarceți bomboanele pe o placă de tăiat cu hârtie în sus. Îndepărtați și aruncați hârtia pergament. Scorați bomboanele în pătrate de 1 inch, tăind aproximativ trei sferturi din drum. (Dacă bomboanele dvs. sunt prea greu de tăiat, puneți-le în cuptor pe o foaie de copt până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute și marcați din nou.)
Lăsați bomboanele să se răcească până se întăresc aproape complet, încă aproximativ 3 minute. Rupeți în pătrate. (Dacă pătratele nu se sparg ușor, lăsați bomboanele să se răcească încă 1 până la 2 minute.) A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș, în straturi împărțite pe hârtie pergament, timp de până la 2 săptămâni.