Bomboane cu jeleu de portocale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și lacto ovo-vegetare în colecția dvs., Bomboanele cu jeleu de portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 81 și costă 10 cenți per porție. O porție conține 70 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar, unt, zahăr suplimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca condiment și se face în aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Bomboanele cu Caramel Fleur De Sel de la Zomppa , Jeleu Aspic și Smoothie cu unt de arahide și jeleu .
Instrucțiuni
Unge un 9-in. tigaie patrata cu 2 lingurite unt; puse deoparte. Într-o cratiță mare, combinați pectina, bicarbonatul de sodiu și apa (amestecul va fi spumos). Într-o altă cratiță, combina zahărul și siropul de porumb. Aduceți ambele amestecuri la fierbere. Gătiți până când spuma pe amestecul de pectină se subțiază ușor și amestecul de zahăr ajunge la un fierbere complet, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat amestecul de pectină la amestecul de zahăr care fierbe, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul de portocale și colorantul alimentar. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 3 ore sau până când se fixează.
Se presară hârtie cerată cu zahăr; răsturnați cratita pe zahăr. Cu un cuțit înmuiat în apă caldă, tăiați bomboane în 1 inch. pătrate; se rulează cu zahăr suplimentar.
Se lasa sa stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte. Depozitați într-un recipient etanș.