Bomboane cu jeleu de portocale

Bomboane cu jeleu de portocale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și lacto ovo-vegetare în colecția dvs., Bomboanele cu jeleu de portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 81 și costă 10 cenți per porție. O porție conține 70 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar, unt, zahăr suplimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca condiment și se face în aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Bomboanele cu Caramel Fleur De Sel de la Zomppa , Jeleu Aspic și Smoothie cu unt de arahide și jeleu .

Instrucțiuni

1
Unge un 9-in. tigaie patrata cu 2 lingurite unt; puse deoparte. Într-o cratiță mare, combinați pectina, bicarbonatul de sodiu și apa (amestecul va fi spumos). Într-o altă cratiță, combina zahărul și siropul de porumb. Aduceți ambele amestecuri la fierbere. Gătiți până când spuma pe amestecul de pectină se subțiază ușor și amestecul de zahăr ajunge la un fierbere complet, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat amestecul de pectină la amestecul de zahăr care fierbe, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul de portocale și colorantul alimentar. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 3 ore sau până când se fixează.
4
Se presară hârtie cerată cu zahăr; răsturnați cratita pe zahăr. Cu un cuțit înmuiat în apă caldă, tăiați bomboane în 1 inch. pătrate; se rulează cu zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Se lasa sa stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte. Depozitați într-un recipient etanș.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții81
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista