Bomboane

Bomboane
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Bomboanele ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 150. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de nucă de cocos, zahăr de cofetari, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane De Smochine, Bomboane De Yam, și Bomboane De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați margarina, zahărul cofetarilor, laptele condensat, nuca de cocos, nucile tocate și vanilia. Se amestecă bine. Acoperiți și răciți la frigider timp de 2 ore sau până când amestecul s-a îngroșat suficient pentru a se rostogoli în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Rotiți amestecul în bile de 1 inch și așezați-le aproape, dar fără a atinge, pe foile de prăjituri. Congelați până la greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
În timp ce bomboanele îngheață, aliniați o foaie de prăjituri sau o suprafață plană cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se combină chips-uri de ciocolată și scurtarea în partea de sus a unui cazan dublu, peste, nu în, fierberea apei. Se amestecă până se topește. Folosind o scobitoare sau o furculiță, înmuiați fiecare bonbon în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Așezați pe hârtie cerată pentru a se usca. Când ciocolata s-a întărit, depozitați bomboanele în pungă de plastic în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista