Bombele de ciocolată Boozy

Bombele de ciocolată Boozy
Bombele de ciocolată Boozy necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 733 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodă, ciocolată, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 212 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Ciocolată Bombes, Bombes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți 6 x 150 ml forme de budincă rezistente la cuptor și puneți un disc de pergament de copt în baza fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Pentru a face buretele, puneți untul, ciocolata și cafeaua într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită. Se încălzește ușor până se topește, se adaugă vanilia și se amestecă pentru a se combina. Se lasă deoparte să se răcească puțin. Cerneti faina, cacao si bicarbul intr-un alt bol, apoi imprastiati zaharul, rupand cu degetele orice smocuri de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Amestecați ouăle și iaurtul într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(Keebler)(Keebler)
5
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecul de ouă în făină și amestecați totul cu o spatulă până când nu există bulgări vizibile de făină. Împărțiți amestecul între cele 6 forme, puneți-l pe o tavă de copt și gătiți-l în centrul cuptorului timp de 30 de minute sau până când o frigăruie împinsă în prăjituri iese curată. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Poate fi făcut cu până la 5 zile înainte, înfășurat bine în folie alimentară și depozitat într-un recipient sigilat; sau congelați până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți mousse de ciocolată. Topiți ciocolata într-un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se amestecă gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Bateti albusul de ou intr-un alt bol pana se intareste, adaugati zaharul si continuati sa bateti pana devine lucios si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă crema într-un al treilea bol și se bate ușor până se îngroașă. Introduceți crema în ciocolată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați albușul bătut și, folosind o lingură de metal, pliați împreună până când nu mai rămân dungi de albuș de ou. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
10
Tapetați fiecare matriță de budincă cu folie alimentară.
11
Îndepărtați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit mic zimțat pentru a crea o suprafață plană. Împărțiți cu grijă prăjiturile în 2 sau 3 straturi prin mijlocul lor. Reasamblați prăjiturile în formele de budincă, înmuiând fiecare strat de burete cu lichior și stratificând cu mousse de ciocolată. Acoperiți prăjiturile cu orice folie alimentară care depășește și apăsați ușor în jos. Răciți prăjiturile timp de cel puțin 3 ore sau până la 2 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
12
Topiți ciocolata albă într-un castron mic peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Întoarceți fiecare tort și desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Stropiți partea superioară a fiecăruia cu puțină ciocolată albă, lăsând-o să stropească pe părți. Decorați folosind o crenguță mică de ilfin real sau artificial. Lăsați ciocolata albă să se stabilească timp de 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista