Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 447 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți orez mahatma basmati, lapte evaporat, prăjit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Orez Bombay cu creveți, Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos, și Desert De Vis Cu Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți orezul și reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Se amestecă laptele și zahărul în orez. Gatiti, neacoperit, la foc mic 40 de minute. Se amestecă laptele evaporat și cardamomul măcinat. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Pulbere De Cardamom
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®
4
Scoateți din căldură. Se amestecă fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
5
Întindeți budinca într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată