Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită

Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită
Thai carne de vită taitei Boluri ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, varză, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Boluri Cu Tăiței Thailandezi De Pui, Boluri De Tăiței Cu Curcan Thailandez Cu Aragaz Lent, și Boluri De Creveți Și Tăiței Curry În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați carnea de vită cu piper și sare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile. Folosind lingura cu fante, scoateți din tigaie în castron (lăsați sucurile în tigaie). Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați ceapă, ghimbir și ardei iute. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoi; gătiți 1 minut, răzuind orice bucăți de carne de vită pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați apă, bulion de pui și sos de soia; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Sos De SoiaSos De Soia
ApăApă
7
Adăugați varză și tăiței, amestecând bine pentru a separa tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PastePaste
8
Adăugați carne de vită; gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana se incalzeste. Completați fiecare porție cu 1 frunză de mentă, 1 linguriță de coriandru, 1 lingură de ceapă și 1 bucată de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
VarVar
MentăMentă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista