Boluri De Burrito De Porc Gătite Lent

Bolurile de Burrito de porc gătite lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 274 calorii. Mergeți la magazin și ridicați old El 'n chunky salsa, mexican blend cheese, old El chiles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Boluri De Burrito De Pui Cu Aragaz Lent, Boluri De Burrito De Pui Cu Aragaz Lent, și Boluri De Burrito Din Carne De Vită Barbacoa Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți carnea de porc.
Se toarnă fasole în jurul cărnii de porc.
Presărați amestecul uscat de condimente taco peste carnea de porc.
Se toarnă ardei iute verde peste fasole.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Cu aproximativ 45 de minute înainte de servire, într-o cratiță de 3 litri, faceți amestecuri de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă și unt.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Folosiți 2 furculițe pentru a trage carnea de porc în bucăți. Întoarceți carnea de porc la aragaz; amestecați ușor pentru a se amesteca cu fasolea.
Pentru a servi, lingurați aproximativ 1 cană de orez în fiecare bol de servire, acoperiți cu 1/2 cană amestec de porc, 1/4 cană brânză, 1/4 cană salată și aproximativ 1 lingură salsa.