Boluri Cu Tăiței De Pui Thailandezi

Boluri Cu Tăiței De Pui Thailandezi
Thai pui taitei Boluri este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 41G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Boluri Cu Tăiței Thailandezi De Pui, Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită, și Boluri De Tăiței Cu Curcan Thailandez Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați punga; marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
4
În timp ce puiul stă, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Scurgere.
6
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/4 cană de oțet de orez și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de chile) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Lăsați să stea 5 minute.
10
Tăiați puiul transversal în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Așezați 3/4 cană de tăiței și felii din 1 jumătate de piept de pui în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 1/3 cană de morcov, aproximativ 3 linguri de castraveți, 2 lingurițe de busuioc și 1 linguriță de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Stropiți fiecare porție cu 1 1/2 linguriță de sos și serviți cu 1 pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Sfaturi: pentru a face panglici de morcov, folosiți un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 52 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista