Boluri Cu Tăiței De Pui Thailandezi
Thai pui taitei Boluri este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 41G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Boluri Cu Tăiței Thailandezi De Pui, Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită, și Boluri De Tăiței Cu Curcan Thailandez Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați punga; marinați la frigider peste noapte.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
În timp ce puiul stă, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/4 cană de oțet de orez și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de chile) într-un castron mic.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Tăiați puiul transversal în felii.
Așezați 3/4 cană de tăiței și felii din 1 jumătate de piept de pui în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 1/3 cană de morcov, aproximativ 3 linguri de castraveți, 2 lingurițe de busuioc și 1 linguriță de arahide.
Stropiți fiecare porție cu 1 1/2 linguriță de sos și serviți cu 1 pană de var.
Sfaturi: pentru a face panglici de morcov, folosiți un cojitor de legume.