Boluri Cu Legume De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolurile de legume de pui la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de quinoa, flori de broccoli prăjite, varză de Bruxelles prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 183326 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Rețete similare includ Teriyaki pui la grătar și boluri de orez Veggie, Boluri de legume la grătar cu pansament de fermă de caju, și Boluri de pui la grătar și orez vegetal pentru cutii de prânz.
Instrucțiuni
Pentru a vă pregăti bolurile, am folosit aceste recipiente tupperware pentru toate cele 8 boluri ale noastre. Sunt recipiente pentru gustări de 3 căni.
Puneți 1/4 cană de orez brun și 1/4 cană de quinoa în fiecare recipient. Completați cu un total de 1 1/2 căni din legumele fierte.
Amestecați tipul de legume pentru fiecare castron, astfel încât să aveți o varietate în fiecare zi.
Adăugați 4 uncii sau 1/2 cană de pui cubat. Am adăugat salsa sau sos fierbinte pentru a condimenta după bunul plac după ce am reîncălzit vasul la cuptorul cu microunde. Un pansament cu conținut scăzut de grăsimi ar funcționa și el. Păstrați - le la frigider și când sunteți gata cuptor cu microunde până se încălzește.