Bol Vietnamez Cu Tăiței De Vită

Bolul vietnamez cu tăiței de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 257 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, frunze de busuioc, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Bol Cu Tăiței Vietnamezi, și Bol De Tăiței De Creveți Vietnamezi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute. Se strecoară bulion; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Așezați tăiței de orez într-un castron mare; acoperiți cu apă fierbinte.
Lăsați să stea 15 minute; scurgere. Gatiti taiteii in apa clocotita 1 minut sau pana se inmoaie; scurgere.
Combinați carnea de vită, șalota, sake-ul și ghimbirul tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 10 minute.
Adăugați amestecul de carne de vită în bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 3 minute. Se amestecă varza de fasole și următoarele 6 ingrediente (varza de fasole prin piper negru); gatiti 1 minut.
Așezați tăiței în fiecare din cele 6 boluri mari; deasupra cu amestec de bulion.
Garnisiți cu felii de chile și pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier