Bol Francez De Ceapă-Vită

Bol Francez De Ceapă-Vită
Bolul francez de ceapă-vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 480 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de cimbru, mai puțin bulion de pui cu sodiu, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Strudel Francez De Ceapă-Vită, Filet de vită cu ceapă franceză pentru doi, și Stroganoff De Vită Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 1 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa și zahărul și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând frecvent. Se amestecă făina în amestecul de ceapă și se gătește, neacoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Adăugați apă, vin, bulion și consomm, amestecând cu un tel. Aduceți la fierbere; acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați amestecul de carne de vită, Worcestershire, piper și sare; gatiti, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați tăiței în fiecare dintre cele 6 boluri mari; acoperiți cu amestec de bulion, crutoane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista