Bol De Orez Cu Cârnați-Spanac

Nevoie de un curs principal fără gluten? Bolul de orez cu cârnați-spanac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel usturoi, spanac pentru copii, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 94%. Încercați Bol De Orez Cu Cârnați-Spanac, Bol de mic dejun Italian cu cârnați, ouă și spanac, și Ușor Sănătos Cârnați Spanac Supa De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți orezul conform instrucțiunilor.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați cârnați și piper; gătiți 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați spanac; gătiți 30 de secunde sau până când spanacul începe să se ofilească, aruncând constant. Se amestecă orezul; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste.