Bol De Orez Coreean De Vită
Rețeta bolul de orez din carne de vită coreeană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 638 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați marinada coreeană, bulion de vită degresat cu grăsime, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol De Orez Coreean De Vită, Bol Coreean De Vită, și Bol De Orez Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită, uscați-o și tăiați bobul în felii groase de 1/8 inch de aproximativ 3 inci lungime. Într-un castron mic, amestecați carnea de vită cu 1/4 cană marinată coreeană.
Îndepărtați și aruncați capetele și șirurile tulpinii de fasole.
Tăiați fasolea în diagonală în lungimi de 3 inci.
Tăiați morcovul în bucăți de dimensiuni de chibrit de aproximativ 3 inci lungime.
Într-un wok de 14 inci sau o tigaie de 12 inci la foc mare, amestecați 1/2 cană de apă, fasole și morcov. Acoperiți și amestecați ocazional doar până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 3 minute.
Scurgeți; scufundați în apă rece.
Se scurge când se răcește. Într-un castron, amestecați cu oțet, ulei de susan, zahăr și sare după gust.
Puneți wok la foc mare; când este fierbinte, adăugați ulei de salată.
Adăugați carnea de vită cu lichid în castron; se amestecă până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Adăugați marinada rămasă și bulionul în tigaie; se amestecă până la fierbere.
Scoateți orezul în boluri; adăugați carne de vită și sos, apoi legume și condimente.
Se presară cu ceapă și semințe de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!