Bol de desert din 4 iulie
O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână napolitane de vanilie, afine, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați De ce înghețata este cel mai Patriotic desert pe 4 iulie, Desert de 4 iulie: Fudge de ciocolată albă, și Pizza cu desert Cookie 4 iulie fără zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte.
Adăugați amestecuri de budincă; bate până se omogenizează bine. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Ungeți vârfurile de napolitane cu apă.
Presărați 16 napolitane cu zahăr roșu, 16 napolitane cu zahăr albastru și restul de napolitane cu zahăr granulat.
Aranjați 24 de napolitane pe partea de jos și în sus a 2-1/2-qt. bowl, culori alternante de napolitane. Puneți jumătate din amestecul de budincă în castron; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare dintre fructe. Acoperiți cu straturi de napolitane rămase, amestec de budincă și fructe.
Sus cu biciul rece rămas. Refrigerați 2 ore.