Bok choy ofilit cu sos de soia și caju
Bok choy ofilit cu sos de soia și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 151 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți bok choy, caju, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, și Baby Bok Choy cu caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați bok choy și sote 3 minute.
Adăugați sos de soia și fulgi de ardei roșu și gătiți încă 2 minute, până când tulpinile bok choy sunt fragede și frunzele sunt ofilite. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Aranjați bok choy pe farfurii și acoperiți cu caju chiar înainte de servire.