Bocaditos De Șuncă Caldă Și Brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Bocaditos de șuncă caldă cu brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 22 de porții cu 134 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șuncă oscar mayer, mayonesa con limulincul3n, Velveeta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb), și Baie caldă și brânză de slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Amestecați șunca, maioneza, pătrunjelul, muștarul și usturoiul până se omogenizează bine. Se amestecă în VELVEETA.
Întindeți umplutura uniform în rulouri.
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie; acoperiți ușor cu folie suplimentară.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când VELVEETA este topită.