Bobotie, Din Pelerină

Bobotie, Din Pelerină
Reteta Bobotie, de la Cape ar putea satisface pofta africană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest fel principal are 2528 calorii, 145g de proteine, și 159g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 10,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, măr, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, Bobotie, și Bobotie.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. The Winery of Good Hope full Berry Pinotage cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții1
Scor De Sănătate74
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista