Bobotie

Bobotie
Reteta Bobotie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pâine, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați cuptorul la 160 cm. C (325 cm. F). Ungeți o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță și prăjiți ceapa și usturoiul până devin translucide. Se amestecă pudra de curry și turmericul și se gătește scurt până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
TurmericTurmeric
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
5
Se amestecă împreună firimiturile, laptele, coaja de lămâie și sucul, oul, sarea, piperul, caisele, mărul, sultanele (stafidele aurii) și migdalele și se amestecă. Îngrămădiți în caserolă și nivelați partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CaiseCaise
MigdaleMigdale
PiperPiper
MărMăr
SucSuc
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
6
Rulați frunzele și îngropați-le la intervale regulate. Sigilați cu folie și coaceți timp de 1 1/4 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 200 de metri cubi c (400 de metri cubi F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Amestecați laptele de topping, ouăle și sarea (este posibil să aveți nevoie de topping suplimentar dacă ați folosit o caserolă foarte mare), turnați și coaceți neacoperit încă 15 minute până când sunt fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cu orez galben și Blatjang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
9
Retipărit cu permisiunea de la Rainbow Cuisine: a Culinary Journey Through South Africa de Lannice Snyman 1998 s&s Publishers

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista