Boabe și bule
Reteta fructe de padure si bule ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mure, prosecco, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bule De Pepene Galben, Pizza Pull-Apart Bule, și Fructe de grâu Lemony cu varză de Bruxelles prăjită (+tot ce ați dorit vreodată să știți despre boabele de grâu!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1 cană Prosecco rece într-un castron mare.
Se amestecă împreună zahărul și restul de 2 căni Prosecco într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu; se fierbe, amestecând continuu, până se dizolvă zahărul.
Adăugați Prosecco fierbinte în amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă gelatina. Se răcește până la consistența albușurilor de ou neînvins (aproximativ 40 de minute).
Așezați zmeura și murele într-o formă de gelatină cu 6 căni. Se amestecă sifonul rece în amestecul de gelatină răcit până se omogenizează.
Se toarnă peste fructe în mucegai. Se răcește până se fixează (aproximativ 2 ore).
Dacă este necesar, rulați un cuțit mic în jurul marginii matriței pentru a rupe sigiliul. Scufundați fundul mucegaiului în apă caldă de la robinet timp de aproximativ 15 secunde. Desfaceți pe o farfurie de servire.