Boabe și bule

Boabe și bule
Reteta fructe de padure si bule ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mure, prosecco, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bule De Pepene Galben, Pizza Pull-Apart Bule, și Fructe de grâu Lemony cu varză de Bruxelles prăjită (+tot ce ați dorit vreodată să știți despre boabele de grâu!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatină peste 1 cană Prosecco rece într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 3 minute.
3
Se amestecă împreună zahărul și restul de 2 căni Prosecco într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu; se fierbe, amestecând continuu, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați Prosecco fierbinte în amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă gelatina. Se răcește până la consistența albușurilor de ou neînvins (aproximativ 40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
ProseccoProsecco
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Așezați zmeura și murele într-o formă de gelatină cu 6 căni. Se amestecă sifonul rece în amestecul de gelatină răcit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Se toarnă peste fructe în mucegai. Se răcește până se fixează (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Dacă este necesar, rulați un cuțit mic în jurul marginii matriței pentru a rupe sigiliul. Scufundați fundul mucegaiului în apă caldă de la robinet timp de aproximativ 15 secunde. Desfaceți pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista