Boabe negre și albastre în sirop de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de pădure negre și albastre în sirop de ghimbir. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână mure, afine, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Crabi albastru aburit cu sos de scufundare ghimbir negru, Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, și Ceașcă de ceai Panna Cotta cu fructe de pădure în sirop Creme De Violette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă, 1/2 cană de mure, zahăr, ghimbir și coajă de tei la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol; nu apăsați pe solide. Rezervați siropul, aruncând murele. Apoi amestecați sucul de lămâie.
Adăugați restul de 2 căni de mure și afine în sirop.
Serviți peste 1/2 cană sorbet de lămâie, dacă doriți.