Boabe negre și albastre în sirop de ghimbir

Boabe negre și albastre în sirop de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de pădure negre și albastre în sirop de ghimbir. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână mure, afine, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Crabi albastru aburit cu sos de scufundare ghimbir negru, Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, și Ceașcă de ceai Panna Cotta cu fructe de pădure în sirop Creme De Violette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă, 1/2 cană de mure, zahăr, ghimbir și coajă de tei la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol; nu apăsați pe solide. Rezervați siropul, aruncând murele. Apoi amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați restul de 2 căni de mure și afine în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
5
Serviți peste 1/2 cană sorbet de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De LămâieSorbet De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista