Boabe de vară și budincă de prune
O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă $1.85 pe portie se încadrează în bugetul dvs., boabe de vară și budinca de prune ar putea fi un extraordinar vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, suc de lămâie, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinci de vară cu prune și fructe de pădure, Budinca De Fructe De Padure De Vara, și Budinca De Fructe De Padure De Vara.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu-mare, aduceți prunele, murele, afinele, jumătate din zmeură, zahărul și 1/4 cană de apă la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand afinele incep sa izbucneasca, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja și sucul de lămâie și zmeura rămasă.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească timp de 15 minute. Căptușiți un vas de copt pătrat de 8 inci cu 2 foi de folie de plastic, permițând cel puțin 6 inci să atârne peste fiecare parte.
Așezați fundul chiflelor în vas, cu partea tăiată în sus. Puneți jumătate din amestecul de fructe peste chifle. Se acoperă cu chiflele rămase, tăiate în sus și amestecul de fructe rămas. Acoperiți cu folia de plastic care depășește, o farfurie și două cutii de 15 uncii. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 1/2 ore. Puneți budinca în boluri și acoperiți cu frișcă (dacă folosiți).