Boabe de unt și slănină
Butterbeans și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 101 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, slănină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză De Unt, Acasă-Stil Butterbeans, și Salată prăjită de fenicul și praz cu boabe de unt.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, amestecand des, 8 minute sau pana cand este crocanta.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunza de dafin; gatiti, amestecand des, 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați ardeiul gras; gatiti, amestecand des, 3 minute.
Adăugați roșiile, dacă doriți, și gătiți, amestecând des, 3 minute.
Adăugați bulion de pui și untfasole; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Descoperiți și fierbeți 30 de minute, amestecând des. Se amestecă sarea și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand des, 5 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Se presară cu slănină gătită.