Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bo Ssam. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 476 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de umăr de porc becker lane farm, ceapă verde, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bo Ssam, Bo Sscmm, și Bo Sscmm pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ingredientele de saramură într-un recipient mare, cu excepția cărnii de porc, și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți carnea de porc în saramură, acoperiți și refrigerați timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din saramură și clătiți peste apă rece. Se usucă și se pune pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți carnea de porc în cuptor și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți căldura la 163° și acoperiți friptura cu folie. Continuați să gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Îndepărtați folia și ungeți cu siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Puneți friptura înapoi în cuptor și continuați să coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți cu siropul rămas. Ridicați căldura înapoi la 218° și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Se ia de pe foc și se lasă friptura să se odihnească timp de 10 minute.
10
Aduceți o oală mare cu apă până la fierbere. Aruncați spanacul în apă clocotită timp de 30 de secunde.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți spanacul din apă și stoarceți orice exces de apă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Așezați ingredientele de spanac condimentate rămase într-un bol de amestecare și amestecați împreună.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Aruncați spanacul în amestecul de condimente, acoperiți și refrigerați cel puțin o oră.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
14
Așezați toate ingredientele pentru daikon condimentat picant, cu excepția daikon, într-un bol de amestecare.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
15
Se toarnă amestecul peste daikon și se amestecă până se combină complet.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
16
Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore, pentru a permite daikonului să se marineze.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
17
A servi: feliați subțire carnea de porc și serviți pe un platou cu kimchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kimchi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Așezați părțile/condimentele rămase în feluri de mâncare individuale și serviți.1
19
Acest fel de mâncare este menit să fie consumat în stil taco, prin înfășurarea unei cantități mici din fiecare componentă (carne de porc, spanac, orez, kimchi etc.) într-o frunză de perilla înainte de a o consuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso Frunze
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kimchi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper