BLT de roșii verzi prăjite cu sos Remoulade este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1123 calorii, 28G de proteine, și 69G de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, câteva liniuțe sos fierbinte, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandwich-uri cu rosii verzi prajite cu sos de roua, BLT de roșii verzi prăjite cu Remoulade, și BLT de roșii verzi prăjite cu Remoulade de creveți.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina și apa într-un bol puțin adânc până se omogenizează. Condimentează cu sos fierbinte, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți făina de porumb pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se usucă roșiile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când începe să strălucească. Condimentează roșiile pe ambele părți cu sare și piper. Scufundați fiecare roșie în aluat și lăsați excesul să se scurgă. Dragați în făina de porumb și îndepărtați excesul. Prăjiți roșiile, în loturi, până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți ambele părți ale pâinii cu o parte din sosul Remoulade. Partea superioară 1 cu câteva felii de roșii, câteva fâșii de slănină și niște năsturel. Se acoperă cu cealaltă felie de pâine, cu sosul în jos. Repetați pentru a face 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Căni De Bere
6
Bateti galbenusurile, sucul de lamaie, otetul pana cand sunt palide. Se strecoară încet în uleiul de canola până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți muștarul, cornichonii, cimbru și condimentați cu sare și piper. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă. Pentru rețetele care necesită ouă crude sau insuficient gătite atunci când vasul este servit, folosiți ouă de coajă care au fost tratate pentru a distruge Salmonella, prin pasteurizare sau o altă metodă aprobată.
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.