BLT de roșii verzi prăjite cu sos Remoulade este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1123 calorii, 28G de proteine, și 69G de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, câteva liniuțe sos fierbinte, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandwich-uri cu rosii verzi prajite cu sos de roua, BLT de roșii verzi prăjite cu Remoulade, și BLT de roșii verzi prăjite cu Remoulade de creveți.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina și apa într-un bol puțin adânc până se omogenizează. Condimentează cu sos fierbinte, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți făina de porumb pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Se usucă roșiile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când începe să strălucească. Condimentează roșiile pe ambele părți cu sare și piper. Scufundați fiecare roșie în aluat și lăsați excesul să se scurgă. Dragați în făina de porumb și îndepărtați excesul. Prăjiți roșiile, în loturi, până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Întindeți ambele părți ale pâinii cu o parte din sosul Remoulade. Partea superioară 1 cu câteva felii de roșii, câteva fâșii de slănină și niște năsturel. Se acoperă cu cealaltă felie de pâine, cu sosul în jos. Repetați pentru a face 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Bateti galbenusurile, sucul de lamaie, otetul pana cand sunt palide. Se strecoară încet în uleiul de canola până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Bateți muștarul, cornichonii, cimbru și condimentați cu sare și piper. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă. Pentru rețetele care necesită ouă crude sau insuficient gătite atunci când vasul este servit, folosiți ouă de coajă care au fost tratate pentru a distruge Salmonella, prin pasteurizare sau o altă metodă aprobată.
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.