BLT Crostini

BLT Crostini
BLT Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de salată iceberg, pâine baghetă, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați brânza, maioneza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză pe fiecare felie de pâine; așezați pe foaia de fursecuri unsă. Acoperiți fiecare cu jumătate de felie de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile pâinii se rumenesc și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încingeți fiecare crostini cu salată și felie de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista